همکاریهای تجاری ایران و هند گسترش مییابد
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایرنا، نیره پیروزبخت در بازدید از مجتمع تولیدی نخ تایر صبای زنجان افزود: برای تعاملات بهتر با کشورهای همسایه به ویژه هندوستان گامهای خوبی برداشته شده است که طی 2 هفته گذشته در حاشیه پنجاهمین نشست کمیته DEVCO در چین، تفاهم نامه همکاریهای 2 جانبه بین سازمان ملی استاندارد ایران و آلکا پاندا، مدیرکل موسسه استاندارد هندوستان منعقد شد.
وی اظهار کرد: طرفین در این برنامه اجرایی مشترک بر ارتقای سطح همکاریها در حوزههای استانداردسازی، ارزیابی انطباق، تبادل اطلاعات و آموزش تاکید و در قالب برنامه زمانبندی مشخص تحقق اهداف مندرج در یادداشت این تفاهم را عملیاتی کردند.
پنجاهمین نشست کمیته امور کشورهای درحال توسعه و جلسات جانبی آن که به عنوان بزرگترین گردهمایی نمایندگان کشورهای در حال توسعه عضو ایزو از آن یاد میشود، روز دوشنبه 22 شهریور برابر با 12 سپتامبر برگزار شد.
پیروزبخت با ابراز خرسندی از صادرات کارخانه نخ تایر صبا به کشورهای هند و مصر افزود: این اقدام میتواند تبادلات تجاری ایران با دیگر کشورها را بیش از گذشته گسترش دهد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به بحث اقتصاد مقاومتی مور توجه رهبری ادامه داد: بند 24 سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبری و بند 30 برنامه ششم توسعه بر نظام استانداردیسازی و مدیریت کیفیت تاکید دارد.
وی به موضوع کاهش تعرفهها نیز اشاره و بیان کرد: سیاست دولت این نیست که بدون دلیل و منطق تعرفهها کاهش یابد و به طور قطع مشکلاتی در تامین داخلی است.
وی بیان کرد: بیشتر مد نظر این است که مواد اولیه واحدهای تولیدی به سهولت وارد شود و اگر مزیت رقابتپذیری در کشور وجود دارد این تعرفهها کاهش یابد و از تولید داخل به این صورت حمایت شود.
پیروزبخت خاطرنشان کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت به مشکلات بخش صنعت بیش از تجارت توجه دارد و این موضوع همواره مورد توجه مسئولان امر است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران روز سه شنبه به منظور بازدید از مجتمع تولیدی نخ تابر صبا، دیدار با استاندار و بازدید از شرکت ایران ترانسفو زنجان به این استان سفر کرده است.
مجتمع تولیدی نخ تایر صبا زنجان، تولید رسمی خود را در نیمه دوم 1382 آغاز کرد. تکنولوژی این شرکت با ظرفیت اسمی تولید 15،000 تن فابریک دیپ شده در سال از نخ نایلون 6 و 6،6 و نیز فابریک دیپ شده پلی استر از مرحله تاب و بافت به بعد، از شرکت زیمر آلمان، که یکی از عظیم ترین و معتبرترین دارندگان دانش فنی در جهان، صاحب تکنولوژی و سازنده ماشین آلات این صنعت، خریداری شده است.
انتهای پیام/